Palvelut

Profiamin toiminta kasvaa ja kehittyy

12.10.2023

Profiam Sosiaalipalvelut Oy on nyt Profiam Oy 

Haluamme tuoda kattavan ja monipuolisen osaamisemme yhä laajemmin saataville elämän erilaisissa haasteissa apua tarvitseville. Toimintamme keskiössä ovat edelleen aidosti moniammatilliset, kotiin vietävät sosiaalihuollon palvelut, joiden laadusta ja kehittämisestä emme nipistä jatkossakaan. Palvelutarjontamme on täydentynyt ja vahvistunut lisäksi terapiapalveluilla sekä ammattilaisille suunnatuilla palveluilla.

Puhuminen auttaa, ja keskustelu ammattilaisen kanssa vie eteenpäin. Profiamin kautta on nyt saatavilla eri puolin Suomea yksilöpsykoterapiapalveluita, perhe- ja paripsykoterapiapalveluita sekä lyhytterapiaa ja keskustelutukea lyhytkestoisimpiin akuutteihin tarpeisiin. Henkilöstöstämme löytyy psykoterapeutteja ja lyhytterapeutteja monin eri suuntauksin (mm. kognitiivinen käyttäytymisterapia, kriisi- ja traumapsykoterapia, ratkaisukeskeinen psykoterapia, perhe- ja paripsykoterapia, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia, ratkaisukeskeinen lyhytterapia). Tarjoamme palveluita sekä toimitiloissamme Turussa, Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä, että etäpalveluna. Lue lisää täältä.

 

 

Olemme vahvistaneet myös erityisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnattuja tukipalveluitamme tarjoten mm. laadukkaita koulutuspalveluita, tasokasta työnohjausta sekä monipuolista konsultoivaa tukea. Monipuolinen ymmärrys auttaa toimimaan viisaammin. Avullamme työntekijät voivat paremmin ja kehittyvät ammattilaisina. Tämä siirtyy myös palveluita käyttävien suomalaisten hyväksi. Tuki ammattilaisille tuo mittavia säästöjä ja hallittu arki raivaa tilaa paremmalle tulevaisuudelle.

Meillä so ja te pelaavat nyt yhteen yhä vahvemmin. Halu auttaa näkyy Profiamilla konkreettisina tekoina. Me valjastamme koko ammattitaitomme asiakkaan ongelmien ratkaisuun ja välitämme aidosti.

Meiltä saat apua.