Muut

Profiam on Suomen paras työpaikka

28.4.2022

Great Place to Work julkaisi Suomen parhaat työpaikat 2022 -listauksen keskiviikkona 27.4.2022

Saamme ilolla kertoa, että Profiam Sosiaalipalvelut Oy on keskisuurten yritysten sarjassa tämän vuoden Suomen paras työpaikka. Koemme erityistä ylpeyttä pystyessämme osoittamaan, että myös SOTE-alalla on mahdollista tehdä asiat hyvin, oikein ja laadukkaasti - sekä tuottaa erinomaista työntekijäkokemusta.

 

 

Profiamin henkilöstökokemus on omaa luokkaansa. Henkilöstön kokemus johdon uskottavuudesta, kunnioituksesta ja oikeudenmukaisuudesta on erinomaisella tasolla. Profiamilla työntekijät kokevat ylpeyttä omasta työstään, tiimistä ja siitä mitä yhdessä saadaan aikaan. Sen lisäksi yhteishenki ja yhteisöllisyys koetaan hyvin vahvana. Profiamilla on onnistuttu rakentamaan hyvä työpaikka kaikille työntekijöilleen, ja se on tietysti poikkeuksellista ja ihailtavaa”, kertoo Great Place to Workin toimitusjohtaja Katriina Grönqvist.

Yrityskulttuurimme erityispiirteitä ovat hyväksyvä, lämmin ja avoin vuorovaikutus. Kevyt organisaatiorakenne, avoimet viestintä- ja henkilöstökäytännöt varmistavat kulttuurin läpinäkyvyyden. Aito yhdessä tekeminen, luottamus, arvostus, vastuu ja vapaus ovat seikkoja, jotka nousevat esiin keskusteluissa ja henkilöstökyselyissä.

Meillä on ollut koko kahdeksanvuotisen toimintamme ajan halu ja tahto tehdä tästä paras mahdollinen työpaikka, jossa asiantuntijat voivat tehdä työtä hyvin ja laadukkaasti. Meille erinomainen työntekijäkokemus tarkoittaa sitä, että huippuosaajat viihtyvät työssään ja pystymme siten myös tarjoamaan erinomaisia palveluita avun tarpeessa oleville lapsille, nuorille ja perheille, joita varten me tätä työtä teemme. Meidän asiakkaamme ovat kohdanneet elämässään paljon vaikeuksia ja ansaitsevat parhaan mahdollisen tuen jaksavilta, osaavilta ja pystyviltä työntekijöiltä. Hyvä työpaikka ei ole itsestäänselvyys eikä se tapahdu itsestään, ja mekin olemme sen yhdessä rakentaneet. Tästä on hyvä jatkaa lasten ja perheiden tukemista. Hyvä meidän porukka!”, riemuitsee Profiamin toimitusjohtaja Mikko Ailoranta.
 

9.9.2022  julkaistussa Euroopan parhaat työpaikat -listauksessa Profiam ylsi sijalle 18. 

 

Kiinnostuitko Profiamista työpaikkana? Tutustu urasivuihimme. Klikkaa Connect-nappia ja liity ammattilaisverkostoomme. Näin kuulet aina ensimmäisten joukossa juuri sinulle sopivista meillä avautuvista työpaikoista.