Profiamin järjestämien koulutustilaisuuksien muutos- ja peruutusehdot

 

Tilaajan peruutus- ja muutosoikeus

Maksullisten koulutusten ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@profiam.fi. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan. Koulutukseen osallistuva on mahdollista vaihtaa ilman lisäkustannuksia aina koulutusta edeltävään arkipäivään saakka. Muutospyyntö tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@profiam.fi.

Profiamin muutos- ja peruutusoikeus

Profiam voi tarvittaessa tehdä muutoksia koulutuksen ajankohtaan tai perua koulutuksen. Muutoksista ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin. 

Profiam palauttaa maksut, jos uusi ehdotettu ajankohta ei sovi osallistujalle tai jos koulutus perutaan. Muutokset astuvat voimaan, kun niistä on lähetetty ilmoitus ilmoittautuneille.

Profiam ei vastaa osallistujien teknisistä ongelmista.