Millainen on hyvä työpaikka?

Uskoaksemme hyvä työpaikka koostuu mm. hyvästä yhteishengestä, välittämisestä, ymmärtämisestä, reiluudesta, luovuudesta, toimivista työnteon edellytyksistä, vapaudesta ja vastuusta. Hyvään työpaikkaan on kiva mennä, työtä on innostavaa ja kiinnostavaa tehdä, työ antaa muutakin kuin palkan. Hyvässä työpaikassa on valmis myös ponnistelemaan tehdäkseen työnsä niin hyvin kuin suinkin pystyy. Hyvässä työpaikassa sekä työnantaja että työntekijä ovat sitoutuneita toisiinsa ja työn tavoitteiden saavuttamiseen.

Myös hyvässä työpaikassa voi olla joskus vaikeita aikoja, huonoja päiviä, tylsiä hetkiä ja puurtamisen tuntua. Tämä kuuluu työhön ja elämään. Hyvässä työpaikassa vaikeat ajat selätetään yhdessä, huonona päivänä työkaverit ja esimies ymmärtävät ja tsemppaavat, tylsät hetket taittuvat innostuksen tieltä, puurtaminen muuttuu tyytyväisyydeksi, kun hyvästä työstä saa kiitosta niin työnantajalta, kollegoilta kuin asiakkailtakin.

Kun ollaan eri mieltä, keskustellaan. Kun onnistutaan, iloitaan ja juhlitaan. Kun joudutaan tekemään tylsiä päätöksiä, ne perustellaan. Kun kohdataan, hymyillään. Kun ei jakseta, tuetaan. Kun ollaan yhdessä, ollaan vahvempia. Kun ollaan erilaisia, ollaan parempia. Hyvä työpaikka ei tule itsestään, vaan se vaatii kaikilta työyhteisön jäseniltä yhteistä halua se tehdä. Hyvä työpaikka vaatii paljon ja antaa vielä enemmän.

Meillä on hyvä työpaikka - todistetusti ????. Profiam kiittää koko henkilöstöä tämän yhteisen työpaikan tekemistä ja ylläpitämisestä myös näinä maailmaa koettelevina vaikeina aikoina. Jo toista kertaa olemme ansainneet tämän Great Place to Work -sertifikaatin!

gptw2020.jpg

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä