Tutkimusperustaisuus ja vaikuttavuus kehittämistyön ytimessä

Kehittämispäällikkö Assi ja asiantuntijalääkäri Heidi johtavat Profiamin asiakastyön sisältöjen kehittämistä

 

Tiesitkö, että Profiamilla on käynnissä jatkuva kehittämistyö? Olemme jo onnistuneet tiettyjen raja-aitojen ylittämisessä yhdistäen aidosti SO- ja TE-osaamiset lapsiperheiden toimiviksi moniammatillisiksi palveluiksi, ja saamme jatkuvasti erittäin hyvää palautetta työstämme niin tilaavilta kunnilta kuin asiakaslapsilta, -vanhemmilta ja -perheiltä. Tiedostamme kuitenkin hyvin, että aina on kehittämisen varaa ja palvelut voivat olla aina vielä parempia.

 

Profiamin palveluiden kehittämisestä vastaavat kehittämispäällikkö, sosiaalityöntekijä Assi Ailoranta ja asiantuntijalääkäri (psykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri) Heidi Jussila. Myös kehittämistyön suunnittelussa ja ohjaamisessa sekä tutkimusperustaisessa taustoittamisessa toteutuu siis vahvasti moniammatillinen ote. Varsinaiseen kehittämistyöhön osallistuu laajasti eri osa-alueiden asiantuntijoita henkilöstöstämme. Kehittämistyössä teemme myös tiivistä yhteistyötä mm. yliopistomaailman kanssa.

 

Lastensuojelutyön tutkimusperustaisuuden vahvistamisessa ja aidon vaikuttavuuden saavuttamisessa riittää niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla paljon työnsarkaa, ja haluamme kantaa oman kortemme kekoon. Me Profiamilla näemme lastensuojelun palvelut vaativana asiantuntijatyönä, jonka pohjan tulee olla vankasti tutkitussa tiedossa. Tähän ajatukseen pohjaten meillä on tällä hetkellä käynnissä mm. laaja perhekuntoutustyön teemojen ja sisältöjen kehittämistyö. Tavoitteena ovat vielä aiempaa laadukkaammat, tasalaatuisemmat ja tutkitusti vaikuttavammat kuntoutukselliset palvelut. Lisäksi paneudumme vahvasti vaikuttavuuden arviointiin.

Assi&Heidi.jpg

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä