Kevät on ollut Profiamilla vauhdikasta ja työntäyteistä aikaa

Osaamista ja yhteistyötä vahvistaen

Profiamin kevääseen on mahtunut kuntayhteistyön vahvistamista, työntekijäjoukkomme täydentymistä, asiantuntijaseminaaria, palveluiden kehittämistä ja tietysti sitä tärkeintä - toimivia, tarvelähtöisiä ja vaikuttavia palveluita lapsiperheiden tueksi. Tiimimme ovat kasvaneet ja täydentyneet osaamistamme entisestään monipuolistaen kaikilla alueillamme. Olemme löytäneet vahvemmin paikkamme osana Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueen lastensuojelukenttää sekä toimineet yhä kattavammassa yhteistyössä Varsinais-Suomen alueella. Kevään aikana olemmekin tehneet yhteistyötä yli 35 kunnan kanssa, ja tällä hetkellä palveluidemme piirissä on n. 160 lasta perheineen. Moniammatillisella, vankkaan ammatillisuuteen pohjaavalla osaamisellamme olemme pystyneet auttamaan perheitä myös kaikkein haastavimmissa elämäntilanteissa sekä tukemaan kuntien lastensuojelua työtehtävissään.

Asiantuntijaseminaaria

Olemme edelleen sitoutuneet vahvasti (avomuotoisen) lastensuojelutyön kehittämiseen. Toukokuussa toteutimme yhdessä Turun AMK:n ja Turun yliopiston kanssa asiantuntijaseminaarin Lastensuojelun avopalvelut tänään ja huomenna. Seminaari keskittyi lastensuojelun avopalveluiden nykytilaan sekä tulevaisuuden mahdollisuuksiin pohtien mm. tulevaisuuden osaamistarpeita, koulutuksellisia edellytyksiä ja tilausta moniammatilliselle osaamiselle. Tilaisuudessa puhujina toimivat mm. perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, sosiaalityön professori Leo Nyqvist sekä lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila. Kiitos vielä kaikille osallistujille mielenkiintoisesta aamupäivästä!


Henkilöstötäydennyksiä

Toimintamme kasvaessa olemme nimittäneet Varsinais-Suomen aluevastaavaksemme 1.6. alkaen sosiaalityöntekijä (VTM) Jaana Laukkasen, jolla on pitkä ja monipuolinen lastensuojelutyön kokemus sekä kokemusta mm. nuorisopsykiatrialta ja sosiaalialan korkeakouluopetustyöstä. Sosiaalityöntekijä (VTM) Mikko Ailoranta toimii 1.6. alkaen Profiamin palvelujohtajana. Kevään mittaan olemme saaneet kaikille toimistoillemme vahvoja täydennyksiä asiantuntijoidemme joukkoon:

VARSINAIS-SUOMI

Psykologi (PsM) Hetti Lahtela

Psykologi (PsM) Sohvi Suominen

Sairaanhoitaja, psykiatria Harry Leppänen

Sairaanhoitaja, psykiatria Matti Kapanen

Sosionomi AMK Pauliina Seid

Sosionomi AMK Aram Hajipour

Erityisopettaja, NEPSY-valmentaja Ellinoora Terho

Lähihoitaja Karl-Johan Sjöström

PIRKANMAA

Psykologi (PsM) Nellystiina Vänni

Psykiatrinen sairaanhoitaja, NEPSY-valmentaja Sanna Saarinen

Sosionomi AMK Tuomas Mikkolainen

Sosionomi AMK Mari Vesamäki

KESKI-SUOMI

Sosiaalityöntekijä (YTM) Minna Kontio

Sosionomi AMK, työnohjaaja Tarja Anttila

Sosionomi AMK Tuukka Kujala


Toivotamme kaikille aurinkoista ja hyvää kesää :)!

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä