Tilaajatyytyväisyyskyselyn tulokset ajalta 1/2015 - 1/2016 kertovat Profiamin palveluiden laadusta sekä työntekijöiden korkeasta ammattitaidosta

Keräämme kaikista toimeksiannoistamme palautetta tilanneilta sosiaalityöntekijöiltä palveluidemme ja toimintamme kehittämiseksi. Aikaväliltä 1/2015 - 1/2016 kerätty palaute kertoo tilaajien tyytyväisyydestä palveluihimme. Ammattitaitoisella ja laadukkaalla toteutuksella on saatu toivottua apua perheiden tilanteisiin sekä kuntien sosiaalityöntekijöiden työn tueksi.


Tilaajatyytyväisyyskyselyn tulokset ajalta 1.1.2015 - 31.1.2016.

Palveluistamme sanottua mm.:

"Ammattitaitoinen työntekijä, jolla monipuolinen osaaminen. Hyvin tavoitettavissa."

"Todella ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät. Heidän kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä ja he osasivat työssään etsiä ja löytää oikeita ratkaisuja tilanteisiin. Lisäksi ihailtavaa on se, että he ottivat huomioon kokonaisuuden (lähiverkosto) ja kävivät tarvittavia asioita lävitse."

"Työskentelyn tavoitteet ovat toteutuneet hyvin ja perhe on saatu sitoutumaan työskentelyyn. Työntekijät ottavat yhteyttä aktiivisesti tarvittaessa ja dokumentit on toimitettu ajallaan. Täsmällistä ja tunnollista työskentelyä ja hyvää yhteistyötä!"


Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä