Järjestämme kaikilla aluetoimistoillamme Avoimet Ovet 10.10.2017.

Tapahtuma on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa, Tervetuloa meille -viikkoa. Tilaisuudet on suunnattu yhteistyökumppaneille sekä muille lastensuojelussa tai sen rajapinnoissa työskenteleville.

Tervetuloa perehtymään aidosti moniammatilliseen lastensuojelun avotyöhön, tutustumaan niitä toteuttaviin työntekijöihin sekä viihtymään ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa. Osana tilaisuutta haluamme yhdessä kanssanne kehittää ja käynnistää moniammatillisen konsultaatiopalvelun kuntien lastensuojelutyön tueksi.

Klo 12-16 Mitä on aidosti moniammatillinen lastensuojelun avotyö? Miten moniammatillisuus palvelee haastavimmissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja perheitä?

Lisäksi tarjoamme kaikille lastensuojelun parissa työskenteleville mahdollisuuden tuoda pop-up klinikkaamme pohdittavaksi mahdollisen haastavan ja askarruttavan lastensuojelun asiakastilanteen. Työryhmissä on käytettävissä vahva, monipuolinen osaamisemme (mm. sosiaalityöntekijät, psykologit, psykiatrit / psykiatrian osaajat, psykoterapeutit, erityisopettajat ym.)

Klo 16-18 vietämme cocktail-tilaisuutta 100-vuotisen Suomen juhlahengessä. Come as you are.

Ilmoittauduthan mukaan:

Turun toimisto: https://www.lyyti.in/Profiamin-Avoimet-ovet-Turku

Tampereen toimisto: https://www.lyyti.in/Profiamin-Avoimet-Ovet-Tampere

Jyväskylän toimisto: https://www.lyyti.in/Profiamin-Avoimet-ovet-Jyvaskyla

tai essi.jaalinna@profiam.fi / p. 0400 139 346

NÄHDÄÄN LOKAKUUSSA!


Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä