Moniammatilliset työryhmämme ovat kasvaneet sekä Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla että Keski-Suomessa

Uusimpia tulokkaita osaavaan ja iloiseen joukkoomme ovat:

VARSINAIS-SUOMI

Sosionomi, NEPSY-valmentaja Antti Koivusilta

Antti on vahva lastensuojelutyön osaaja 15 vuoden työkokemuksellaan (erityisesti sijaishuollon puolelta). Antilla on vankkaa kokemusta erityisesti nuorten kanssa työskentelystä ja hänen osaamistaan vahvistaa mm. neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, TCI-koulutus, Theraplay-menetelmäkoulutus sekä Dialektisen käyttäytymisterapian perusteet -koulutus.

Sairaanhoitaja (psykiatria) Sari Lehto

Sarilla on pitkä, noin 20 vuoden työkokemus erityisesti päihde- ja vauvaperhetyöstä. Sarin varhaisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteiden erityisosaaminen pohjaa kokemuksen lisäksi mm. Care Index-, WMCI-, MIM- ja Theraplay-koulutuksiin. Näiden lisäksi Sarilla on hallussa valokuvaterapia (erikoistumisopinnot 40op) sekä muita mm. psyykkiseen traumatisoitumiseen ja päihdetyöhön liittyviä koulutuksia.

Sairaanhoitaja Heidi Björkstrand

Heidi on lapsiin ja nuoriin suuntautunut sairaanhoitaja, jolla on yli neljän vuoden työkokemus lastensuojelutyöstä (erityislastenkodista sekä erimuotoisista lastensuojelun avopalveluista). Profiamilla Heidin kenttää ovat sekä ammatillinen tukihenkilötyö että mm. tehostettu perhetyö, perhekuntoutus ja arvioinnit. Heidillä on myös Lastensuojelutyöntekijöiden osaamisen vahvistaminen nuorisopsykiatriassa -koulutus sekä NLP:n perusteet opiskeltuna.

Antti Koivusilta ja Heidi Björkstrand

PIRKANMAA

Sairaanhoitaja, psykoterapeutti Kirsi Brandt-Hirvinen

Kirsi tuo Tampereen toimistomme työryhmään yli 20 vuoden työkokemuksensa psykiatrialta sekä terapia- ja työnohjaustyöstä. Kirsi on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti sekä kuvataideterapeutti, jolla on monipuolinen kokemus psykiatrian kentältä sekä vanhemmuuden, perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työstä.

Sosionomi Karoliina Salonkallio

Karoliinalla on usean vuoden työkokemus lastensuojelutyöstä ja hallussa myös sosiaalityön perusopinnot sekä mielenterveysosaamisen ajokortti. Karoliina tuo tiimiimme osaamista, energisyyttä ja innokkuutta.

Kirsi Brandt-Hirvinen ja Karoliina Salonkallio

KESKI-SUOMI

Toimintaterapeutti, NEPSY-valmentaja Henna Heikkinen

Henna vahvistaa moniammatillista osaamistamme ollen ensimmäinen Profiamilla työskentelevä toimintaterapeutti. Hennan kokemus pohjaa erityisesti psykiatrian kentälle ja hän tuokin tiimiimme vahvasti sekä psykiatrista että neuropsykiatrista osaamista. Henna toteuttaa meillä sekä ammatillista tukihenkilötyötä että osallistuu moniammatillisissa työryhmissämme perhekuntoutus- ja arviointipalveluihin.

Henna Heikkinen

Olemme erittäin onnekkaita ja iloisia em. osaajien liityttyä joukkoomme.

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä