Olemme saaneet Pirkanmaan alueen työryhmäämme osaavia vahvistuksia kysynnän kasvaessa

Alkuvuoden aikana meillä ovat aloittaneet:

Sosiaalityöntekijä (YTM) Sohvi Tervo

Sohvi on aloittanut työt Pirkanmaan aluevastaavana, Maija Tepon perhevapaiden sijaisena. Sohvilla on viiden vuoden työkokemus lastensuojelun ja sosiaalipäivystyksen saralta sekä mm. lastensuojelun tarpeen sekä sijaishuollon tarpeen arvioimiseen liittyvää lisäkoulutusta. Sohvi toimii Profiamilla vahvasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueen kuntayhteistyössä sekä asiakastyössä arviointi- ja kuntoutusprosesseissamme.

Sosionomi AMK Nana Harmonen

Nanalla on lähes 20 vuoden työkokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä (lastensuojelu, varhaiskasvatus). Nanalla on monipuolista osaamista ja suoritettuna mm. Lastensuojelun ja perhetyön erikoistumisopinnot sekä Psykoterapeuttiset valmiudet -koulutus. Tällä hetkellä Nana opiskelee Voimavarakeskisen perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutuksessa (2016-).

Psykologi (PsM, YTM) Alina Ylinen

Alinalla on sekä sosiaalityöntekijän että psykologin pätevyys ja kattava lähes 8 vuoden työkokemus niin lastensuojelun sosiaalityöstä kuin lastenpsykiatrialta. Alinalla on vahvaa osaamista mm. perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen sekä erityisesti lasten neuropsykologiaan liittyen ja hän suorittaakin Lasten neuropsykologian täydennyskoulutusta.


Sohvi Tervo ja Nana Harmonen

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä