Moniammatilliset kotiin vietävät palvelumme ovat nyt laajalti käytettävissä koko Uudenmaan alueella

Profiam on toimintansa alusta alkaen ollut aidosti moniammatillisen, laadukkaan ja vaikuttavan lastensuojelun avotyön edelläkävijä. Viemme perheiden kotiin ja lähiympäristöön monipuolisen ja kattavan erikoisosaamisemme, joka kattaa kokeneet, vahvasti lisäkouluttautuneet sosiaalityöntekijät, psykologit, psykoterapeutit, sairaanhoitajat, sosionomit, erityisopettajat ym. Palveluihimme kuuluvat mm. moniammatillinen kotiin vietävä perhekuntoutus, perhe- ja vanhemmuuden arvioinnit, perhetyö ja erityistason ammatillinen tukihenkilötyö. 

Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme jatkuvasti vahvalla tutkimusperustaisella otteella. Myös vaikuttavuuden arviointi ja sen kehittäminen on tällä hetkellä toimintamme keskiössä. Tiesithän, että tutkimusten valossa juuri monialainen, kotiin vietävä työ on vaikuttavaa?

Olemme tuottaneet laadukkaita lapsiperheille suunnattuja palveluita jo usean vuoden ajan, kattavasti mm. Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilla. Nyt olemme tuoneet ainutlaatuisen toimintamme myös Uudellemaalle, missä tukikohtamme on Vantaalla ja palvelemme kuntia kattavasti Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla.

Yhteistyökuntamme ovat kommentoineet kumppanuutta Profiamin kanssa mm. näin:

"Moniammatillisuus näkyy ja on käytössä, luotto kaiken kaikkiaan palveluntuottajaan."

"Aluksi pyysin tarjouksia sen vuoksi, että asiakkaillani oli edellisen sosiaalityöntekijän tilaamia Profiamin palveluita. Vähitellen totesin, että Profiam vaikuttaa laadukkaimmalta palvelutarjoajalta verrattuna muihin käyttämiimme yksityisiin palveluntarjoajiin."

"Profiamin työskentelyllä on estetty huostaanottoja ja toisaalta työskentelyn turvin myös voidaan purkaa huostaanottoja. Profiamin työntekijät ovat myös aina olleet valmiita ns. käärimään hihat ja ryhtymään töihin myös käytännön asioiden hoitamisessa eikä työskentelyä ole rajattu vain keskusteluun."

iStock_000046740058_pienempi.jpg

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä