Great Place to Work® -sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana

Laadukkaiden ja vaikuttavien palveluiden edellytys nro 1? Osaava, jaksava ja hyvinvoiva henkilöstö tietysti. Tähän olemme luottaneet Profiamin taipaleen alusta asti ja linja kantaa edelleen.

Sosiaali- ja terveysalaa, ehkä jopa erityisesti lastensuojelua, piinaa valitettavan tiukasti työntekijöiden vaihtuvuus ja kuormittuneisuus. Tämä heijastuu tietysti viime kädessä sinne kaikkein tärkeimpään, eli asiakkaisiin ja heidän kokemukseensa saatavasta tuesta. Asioita voi kuitenkin tehdä myös toisin - luoda puitteet ja kulttuurin, jossa asiantuntijat pystyvät antamaan 100 % apua tarvitseville.

Sertifiointi on työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta – heidän jokapäiväisessä arjessaan. Sertifiointi viestii tästä tunnustuksesta myös ulospäin vahvistaen organisaation houkuttelevuutta potentiaalisten työntekijöiden ja asiakkaiden silmissä. Ks. lisää www.greatplacetowork.fi

Otamme kiitollisena vastaan tämän Great Place to Work -tunnustuksen, ja jatkamme meidän tekemisemme sekä työpaikkamme kehittämistä entistä paremmaksi.

Sertifioitu MARRAS 2019-2020.png

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä