Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa jo meidän kaikkien elämään tavalla tai toisella. Huomioimme nämä riskit ja viranomaisten suositukset varmistaen samalla asiakkaille suunnatun tuen jatkumisen. Olemme antaneet koko henkilöstöllemme tarkat ohjeistukset, miten koronaan liittyvät seikat työssämme huomioidaan. Asiakkaidemme avuntarve ei ole tilanteesta johtuen vähentynyt, vaan mahdollisesti jopa kasvanut, ja meillä on tärkeä vastuumme myös heidän suuntaansa. Lähtökohtaisesti toimintamme jatkuu ennallaan.

Profiam huomioi ja seuraa koronaviruksen aiheuttamaa uhkaa pyrkien kuitenkin varmistamaan kaikkien asiakkaidemme saaman ja tarvitseman tuen toteutumisen. Varmistamme jokaisen perheen ja työntekijöiden oireettomuuden ennen asiakastapaamisten toteuttamista. Toteutamme asiakastapaamisia mahdollisuuksien mukaan esim. ulkoillen ja vältämme julkisia sisäharrastuspaikkoja. Mikäli sairastumiset, flunssaoireet tmv. estävät konkreettiset asiakastapaamiset, toteutetaan asiakkaiden tukea videoyhteyksin ja puheluina.

Lisäksi huomioimme yleiset tartuntatautien leviämisen ehkäisyyn liittyvät toimenpiteet kiinnittäen huomiota mm. käsihygieniaan ja toimitilojemme siisteyteen.

Seuraamme viranomaisten päivittyviä ohjeita ja suosituksia tiiviisti, ja muokkaamme toimintaamme tarpeiden mukaan.

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä