Kasvun maisema -hankkeessa luodaan toimintamalleja nuoren yksilöllisen polun vahvistamiseen

Hankkeesta

Kasvun maisema on laaja ESR-hanke, jossa luodaan toimintamalleja nuoren yksilöllisen polun vahvistamiseen yhteistyössä eri hallinnonalojen, oppilaitosten, työelämän sekä kolmannen sektorin kanssa. Toiminta perustuu työpajapedagogiikkaan ja siinä hyödynnetään Jyväskylän nuorten taidetyöpajassa kehitettyä kokonaisvaltaista pajamallia.

Kasvun maiseman työpajatoiminta on tarkoitettu 15-29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille. Toiminta eroaa perinteisestä työpajatoiminnasta siinä, että kuusi Kasvun maiseman työpajaa perustetaan toisen asteen ammatillisen ja lukiokoulutusten, perusopetuksen ja opiskelija-asuntolan yhteyteen. Nuorille tarjotaan tukea sosiaalisissa tai opintoihin

Lue lisää täältä

Profiamin rooli

Jyväskylän tiimistämme Kati Ekman (sosionomi AMK, NEPSY-valmentaja) ja Jani Heiskanen (yhteisöpedagogi) ovat mukana työpajojen työssä. Tarjoamme arviointi- ja tukipalveluja nuorille tunne- ja vuorovaikutustaitojen sekä psyykkisen voinnin, toimintakyvyn ja neuropsykiatrisen valmennuksen saralla. Olemme innolla mukana uudessa innovatiivisessa työtavassa!


Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä