Profiam Sosiaalipalvelut järjestää yhteistyössä Turun AMK:n ja Turun yliopiston kanssa lastensuojelun avopalveluiden nykytilaa ja tulevaisuutta käsittelevän seminaarin

Lastensuojelun ja perhepalveluiden kenttä on vahvassa murroksessa. Lainsäädännössä ja käytännön työssä on otettu hyviä askeleita varhaisen tuen lisäämiseksi. Aina kevyempi tuki ei kuitenkaan ole riittävää. Lastensuojelutyön saralla perheiden haasteet ovat usein hyvin komplisoituneita ja vaativat enenevässä määrin vahvaa moniammatillista osaamista tarvelähtöisen ja vaikuttavan tuen toteutumiseksi.

8.5.2017 klo 8:30-12:30 Turussa (Turun AMK, Ruiskatu) järjestettävässä tilaisuudessa luodaan ajankohtainen katsaus lastensuojelun avopalvelujen nykytilaan ja mahdollisuuksiin sekä tarvelähtöisten palvelujen muotoutumiseen: Mitkä ovat erimuotoisten avopalveluiden paikat? Millä perheet tulevat autetuksi? Millaista osaamista vaaditaan ja mihin suuntaan palveluita tulisi kehittää?

Puhujina tilaisuudessa ovat mm. tuleva perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, sosiaalityön professori Leo Nyqvist ja lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila. Lisäksi tilaisuuden paneelikeskustelussa mukana mm. dosentti, lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri Linnea Karlsson.

Seminaari on tarkoitettu ensisijaisesti lastensuojelun sosiaalityöntekijöille ja esimiehille, johtaville viranhaltijoille ja päättäjille, sekä muille lastensuojelun kentällä työskenteleville.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

https://www.turkuamk.fi/fi/tyoelamapalvelut/koulutushaku/lastensuojelu-tanaan-ja-huomenna/

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä