Profiamin vuosi 2021 – mahdollisuuksia, onnistumisia ja mielenkiintoisia aikoja

Tänäkin vuonna meillä on ollut ilo ja kunnia olla satojen lasten ja heidän perheidensä tukena, vahvistaen perheiden omaa toimijuutta ja asioiden oivaltamista, mahdollistaen positiivista muutosta lapsen ja perheen pärjäämiseen, vanhemmuuteen ja hoivaan. Meidän unelmamme on rakentaa ehjää Suomea. Sellaista, jossa perhesuhteet kannattelevat lapsen turvallista arkea ja perheet kykenevät ratkaisemaan eteen tulevat haasteet.

Olemme saaneet edelleen toteuttaa sellaista lastensuojelutyötä, mihin me uskomme: yksilöllisiä kohtaamisia ja aidosti moniammatillista lähestymistapaa. Tiedämme, että perheen ongelmat juurisyineen tulee ratkoa kotona, ja asiakkaat kohdata sydän avoimena, traumatietoisesti. Kiitämme jokaista lasta, nuorta ja vanhempaa luottamuksesta. Samoin kiitämme kuntien edustajia ja muita verkostoja sujuvasta yhteistyöstä.

Vuoden -21 myötä olemme saaneet tuoda Profiamin palvelut yhä laajemmin suomalaisten perheiden saataville, sillä olemme sekä vahvistaneet toimintaamme uudella toimistolla Kanta-Hämeessä että avanneet kokonaan uuden toimiston Uudellemaalle. On ollut mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä uusien kuntien kanssa, sekä tarjoamaan moniammatillisia palveluitamme maantieteellisesti laajenevalle alueelle. Tiesitkö muuten, että kesäkuussa toimintansa aloittaneeseen Uudenmaan tiimiimme kuuluu nyt jo lähes 20 alan huippuosaajaa?

Palveluidemme kehittämisen osalta olemme jatkaneet valittua tutkimusperustaista otetta ja satsaneet valtavasti mm. vaikuttavuuden arvioinnin sekä perheiden kanssa tehtävän kuntouttavan työn kehittämiseen. Pitkään jatkunut kehittämistyö, johon on muuten osallistunut kymmeniä Profiamin asiantuntijoita, on edennyt määrätietoisesti ja keväällä -22 pääsemmekin yhä kattavammin jalkauttamaan tuloksia jokaisen profiamilaisen työarkeen ja täten myös jokaisen asiakkaamme saamaan tukeen. Kuulette kevään aikana aiheesta varmasti lisää!

Nöyrästi kiitämme myös tänä vuonna kaikkia työntekijöitämme. Profiamilaisissa tuntuu läpi linjan yhdistyvän äärettömän korkea ammatillisuus ja osaaminen sekä inhimillinen, välittävä ja positiivinen ihmisyys. Nämä seikat kantavatkin sekä asiakastyössä että työyhteisössämme. Olemme äärettömän iloisia voidessamme olla yhteisö ja pohja tälle valtavan monipuoliselle ammattilaisten joukolle. Ja iloita olemme saaneet myös siitä, millaisen työpaikan me tämän porukan kanssa olemmekaan yhdessä onnistuneet rakentamaan. Keväällä -21 Profiam listattiin Suomen parhaat työpaikat (keskisuuret) -listalla sijalle 2! Ja marraskuussa tehdyn henkilöstökyselyn tulokset kertovat asioiden edelleen kehittyneen oikeaan suuntaan - jopa 99 % meistä kokee Profiamin olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Vuoteen -22 katsomme luottavaisin, haaveilevin ja harkitsevin ajatuksin. Tammikuussa tulee kuluneeksi jo kahdeksan vuotta Profiamin ensimmäisen asiakastyön käynnistymisestä. Meillä on vahva kokemuspohja ja samalla sitkeä halu jatkuvaan kehittymiseen. Haluamme olla tekemässä lastensuojelun vallankumousta, jossa yhä useampi lapsi ja perhe saavat oikea-aikaisesti oikein kohdentuvaa moniammatillista tukea, jolla mm. kodin ulkopuolisten sijoitusten määrät saadaan Suomessa merkittävään laskuun.

Kiitos ja kumarrus vuodelle -21, tervetuloa vuosi 2022!

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä