Kevät on ollut meillä Profiamilla kiireistä ja työntäyteistä aikaa.

Henkilöstömme on ollut täydellä kapasiteetilla perheiden tukemisessa kiinni ja ihan kaikkiin kuntien toivomiin tarpeisiin emme ole valitettavasti täten pystyneet mukaan lähtemään. Pidämme kiinni meneillään olevien työskentelyjen laadusta, jota varmistamme työntekijöiden kohtuullisin työmäärin ja toteuttavien palveluiden ja tukitoimien suunnitelmallisuuteen panostaen. Täten tuen piirissä olevat perheet saavat parhaan mahdollisen avun.

Kevään mittaan myös uudempien toimistojemme osalta on päästy reippaasti tositoimiin osoittamaan ammattitaitoamme ja moniammatillista osaamistamme sekä kykyämme toimia kuntien lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja palveluita täydentävänä ja monipuolistavana yhteistyökumppanina myös Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Olemme iloisia vastaanotosta uudemmilla alueilla.

Vauhdikkaan kevään myötä olemme myös täydentäneet työntekijärivejämme. Osaavien ammattilaisten joukkoomme ovat liittyneet:

Keski-Suomessa

Matias Vallisto

Perheohjaaja / ammatillinen tukihenkilö / NEPSY-valmentaja (sosionomi AMK)

Otto Dufva

Ammatillinen tukihenkilö (sosionomi AMK)

Varsinais-Suomessa

Anni Haklin

Perheohjaaja / ammatillinen tukihenkilö (sosionomi AMK)

Jaana Laukkanen

Sosiaalityöntekijä (VTM)


Kesää kohti mennään hyvissä ja aurinkoisissa tunnelmissa tukien perheitä myös kesäajan haasteissa ja kriiseissä. Kiitämme vuoden alkupuoliskon osalta kaikkia kuntia yhteistyöstä - jatketaan tällä tiellä!

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä