Lokakuussa 2016 järjestetty kehittämisfoorumi kokosi yhteen lastensuojelun ammattilaiset ja asiakkaat

Profiam Sosiaalipalvelut järjesti yhteistyössä Pesäpuu ry:n kanssa kuluneena syksynä lastensuojelun asiakkaiden osallisuutta kehittävän Like Me -foorumin. Tavoitteena oli pohtia ja kehittää uudenlaisia toimintatapoja lastensuojelutyöhön asiakkaiden osallisuutta ja asiakaslähtöisyyttä vahvistaen. Foorumi kokosi yhteen yli neljäkymmentä lastensuojelun asiakasnuorta tai -vanhempaa sekä ammattilaista Varsinais-Suomen alueelta.

Foorumin suunnittelutyössä oli alusta asti mukana kokemusasiantuntijanuori sekä -vanhempi. Yhdessä Profiamin ja kuntien työntekijöiden sekä em. asiakkaiden kanssa suunniteltiin Pesäpuun johdolla varsinainen kehittämispäivä sekä palauteiltapäivä tämän tärkeän teeman käsittelemiseksi.

Innostavan foorumipäivän sekä käytännön toteutuksiin kannustavan palauteiltapäivän myötä syntyi sekä tärkeää yhteistä keskustelua että konkreettisia kehittämiskohtia vietäväksi lastensuojelun organisaatioihin. Näillä askelilla kohti vielä parempaa lastensuojelutyötä!

Kiitos kaikille osallistujille ja jatketaan tästä, kun alkuun on päästy! Alta on ladattavissa koottu materiaali varsinaisesta foorumipäivästä. Tästä eväitä arjen työhön.

Like Me - Asiakkaiden osallisuutta kehittävä foorumi - Yhteenveto

´

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä