TIEDOTE 1.4.2022
Julkaisuvapaa


Uusi parempaan lastensuojeluun keskittyvä digitaalinen media on avattu

Parempaalastensuojelua.fi on kotimainen, lastensuojelun uudesta ajasta ja sen ilmiöistä ammatillisella ja samalla ihmisläheisellä otteella kertova media. Moniammatilliset asiantuntijat lastensuojelun ja hyvinvoinnin kentältä johdattavat lukijat uusien ajatusten ja oivallusten pariin edistäen samalla lastensuojelutyön kehittymistä ja uudistumista.

 

Tavoitteenamme on tuoda lastensuojelutyöhön uusi, lämmin ja kannustava näkökulma koko yhteiskuntamme ajatuksissa sekä vahvistaa mm. tutkimusperustaisuuden ja taloudellisesti sekä inhimillisesti kannattavien ratkaisujen vahvistumista ja toteutumista lastensuojelutyössä.

 

”Lastensuojelun on uudistuttava! Liian suuri osuus lastensuojelun kustannuksista uppoaa sijaishuoltoon ja esimerkiksi moniammatillinen avotyö ei ole riittävän kattavasti ja toimivasti valtakunnallisesti käytössä, vaikka tutkimustietokin sen puolesta puhuu. Jokaisella lapsella ja perheellä on vaikeuksia kohdatessaan oikeus parhaaseen mahdolliseen tukeen. Haluamme osaltamme edistää lastensuojelutyön ja perheiden tukemisen kehittymistä mahdollistamalla kanavan mm. tutkimustiedon ja uusien innovaatioiden ja näkökulmien esille tuomiselle.”, Mikko Ailoranta kertoo.


Sivusto on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja hyvinvointityön ammattilaisille mutta toki myös lapsiperheille ja heidän läheisilleen. Tavoitteena on yhteistyön ja kehitysmyönteisen asenteen kautta tuoda näkyväksi suomalaisia perheitä sekä heidän arkeaan ja tulevaisuuttaan helpottavia ratkaisuja. Tällä tavoin luomme muutosta, joka vaikuttaa koko kotimaiseen yhteiskuntaan ja siten meidän kaikkien elämään. Tukemalla perheitä tuemme samalla hyvinvoivaa huomista.
 

Julistamme lastensuojelun uuden ajan alkaneeksi!

 

uutiskirje_parempaa.png

Parempaa lastensuojelua -mediaa julkaisee Profiam Sosiaalipalvelut Oy.

 

Lisätietoja:
Mikko Ailoranta, toimitusjohtaja, sosiaalityöntekijä (VTM), Profiam Sosiaalipalvelut
mikko.ailoranta@profiam.fi, 040 166 8377

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä