Toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta!

Kiitollisina työntäyteisestä ja menestyksekkäästä vuodesta 2016 siirrymme kohti tulevaa vuotta 2017. Toivotamme mukavaa vuodenvaihdetta kaikille asiakasperheillemme, tilaajillemme sekä muille yhteistyötahoille!

Vuosi 2016 on Profiamilla ollut mielenkiintoinen ja monipuolinen - olemme löytäneet paikkamme Varsinais-Suomen ja lähialueen lisäksi entistä vankemmin myös Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla, palveluidemme kehittäminen on edelleen jatkunut ja työtiimimme ovat täydentyneet entisestään vankalla ammattiosaamisella. Profiamin moniammatilliseen asiantuntijajoukkoon kuuluu jo yli 50 alan kokenutta tekijää.

Vuonna 2016 teimme yhteistyötä noin 30 kunnan/kuntayhtymän kanssa, joissa Profiamin palveluiden piirissä oli vuoden aikana noin 200 lasta. Palveluillamme on tänäkin vuonna onnistuneesti tuettu perheiden hyvinvointia, vahvistettu heidän voimavarojaan sekä tuettu kuntien tekemää lapsiperheille suunnattua työtä. Jatkamme kuntayhteistyön syventämistä, laadukkaan lastensuojelutyön kehittämistä ja tietysti sitä tärkeintä, eli perheiden auttamista.

Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille toivottaen,

Profiam Sosiaalipalveluiden väki

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä