• Moniammatillista osaamista

  Moniammatillista osaamista

  Vahvaa sosiaalialan osaamista täydennettynä mm. psykiatrisella erityisosaamisella – perheiden tarpeisiin valitut työntekijät ja kootut työryhmät, myös erikoislääkärin konsultoinnein.

 • Laadukkaita palveluita

  Laadukkaita palveluita

  Kiinnitämme erityistä huomiota palveluidemme laadun korkeaan tasoon – työtämme ohjaavat terve ja vahva arvopohja, vankka ammatillisuus sekä standardoitu laatujärjestelmä.

 • Lapsen etua toteuttamassa

  Lapsen etua toteuttamassa

  Kaikissa palveluissamme työskentelyn keskiössä on lapsen etu ja sen toteuttaminen perhekokonaisuutta tukien.

Profiam Sosiaalipalvelut

Moniammatilliset lapsiperheille suunnatut avopalvelut vahvalla kokemuksella ja osaamisella.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä yli 70 kunnan kanssa. Henkilöstömme koostuu sadasta sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisesta. Toiminnassamme yhdistyy vahva ja terve arvopohja, kohtaava työote, moniammatillinen osaaminen ja tutkimusperusteinen kehittäminen.

Laadukkaita palveluita kunnan sosiaalityön tueksi ja perheiden hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Profiamin palveluiden tavoitteena on tukea lapsiperheitä yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti lapsen etua toteuttaen ja perheen voimavaroja vahvistaen.

Profiam Sosiaalipalveluiden moniammatillinen henkilökunta koostuu kokeneista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisista.

Toimintamme tavoite on, että perheet saavan nopean tuen ammattilaisilta elämän haasteissa ja että mahdollisimman moni lapsi saa viettää lapsuutensa kotonaan turvallisesti yhdessä vanhempiensa kanssa.

Toimintaamme ohjaa ISO 9001:2015 laatujärjestelmä.


Haluatko tietää lisää ?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Soita 040 166 8377 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Palvelut

Profiam Sosiaalipalvelut tuottaa tukipalveluita mm. avo-, sijais- ja jälkihuollon aikaiseen lastensuojelutyöhön, huolto- ja tapaamislain mukaisia palveluita sekä asiantuntijapalveluita kuntien lastensuojelun ammattilaisten tueksi.

Moniammatillinen perhekuntoutus

Perhearviointi

Vanhemmuuden arviointi

Tehostettu perhetyö

Ammatillinen tukihenkilötyö

Asiantuntijapalvelut